Digital Media

 • Vuokranäytöt
 • Kiinteät näytöt
 • Stadionnäytöt
 • Mukautetut näytöt
 • Interaktiiviset näytöt

   

Lisätietoja tuotteista >>> 

   

Valotaulut & opasteet

   • Led-valomainokset
   • Valomainosten saneeraukset
   • Valo-opasteet
   • Opasteet, kyltit ja opastaulut

        

Lisätietoja tuotteista >>>

<<< Piilota lisätiedot

 

Irtokirjainvalomainokset

Valomainos voidaan toteuttaa perinteisesti eteenpäin valaistuna, tyylikkäästi taustavalaistuna tai näiden kahden yhdistelmänä.
Valmistamamme valomainokset ovat rakenteeltaan lujia ja pohjoisen sääolot kestäviä mutta kuitenkin suhteellisen keveitä. Ne voidaan kiinnittää huomaamattomasti jopa uusiin elementtipintoihin.

Käytämme valonlähteinä maailman johtavien valmistajien erityisesti valomainoskäyttöön soveltuvia LEDejä, joiden käyttöikä on pitkä. Ne ovat myös energia- ja ympäristöystävällisiä sekä huoltovapaita.
Valolaatikot

Valolaatikoiden ulkopinta valmistetaan säänkestävästä alumiiniprofiilista, asiakkaan haluamalla värillä pulverimaalattuna.

Etupinta puolestaan on akryylimuovia, jolle voidaan tehdä erilaisia teippauksia.
Nämä yhdessä mahdollistavat persoonallisen ja toiveidesi mukaisen ulkoasun.
Valmistamamme valolaatikot täyttävät EU:n vaatimat heikkovirta- ja emc-direktiivit.
Mainospylonit

Pyloni on mainospylväs, jossa on valaistuja ja valaisemattomia pintoja. Se koostuu peruskehyksestä ja siihen asennetusta etupaneelista (PVC, akryyli, alumiini tms.).  

Pyloni-mainoksia valmistetaan niin yksi- kuin kaksipuolisinakin. Ne voidaan asentaa maahan tai kiinnittää joko seinään tai kattoon. Pyloniin on mahdollista lisätä kello-, lämpötila- ja päivämääränäytöt.
Sisämainokset ja opasteet

Valmistamme korkealuokkaisia ja laadukkaita mainoksia ja opastetauluja myös sisäkayttöön. Useimmiten näissä tuotteissa on valonlähteenä LED.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva mainos / opaste.
Teippaukset

Teemme myös autojen ja näyteikkunoiden teippaukset vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.
Valomainosten saneeraukset LED tekniikkaan

Vanhan valomainoksen kunnostaminen LED tekniikalla säästää sähköä jopa 92%.

LED-tekniikan kestävyys ja laatu tuo myös huomattavia säästöjä huoltokuluissa! 

Näin saadaan vanhasta mainoksesta jälleen uuden veroinen ja erittäin näyttävä kokonaisuus.<<< Piilota lisätiedot

LED-näyttö on dynaaminen mainosratkaisu

LED-NÄYTTÖ

LED-näyttö on dynaaminen, nopeasti ja helposti muokattava mainospinta. Digitaalisen mainoksen tai videon voi muuttaa käytännössä napin painalluksella. Samaan mainostilaan voi eri vuorokaudenaikoina ajastaa eri mainoksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Vuokrattavat näytöt

Vuokraamme laadukkaita ja kestäviä LED-näyttöjä tapahtumanjärjestäjille, muun muassa messuille, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, festivaaleille ja lapsille järjestettäviin tapahtumiin.

Kysy vuokraustilannetta


Siirrettävä LED-näyttö liikkuviin tapahtumiin

led naytto 2 led naytto 3

Mobiili LED-näyttö on 8-22 neliöinen siirrettävä ulkonäyttö, joka on suuresta koostaan huolimatta kevyt ja helposti siirrettävä. Näyttö on sijoitettu kiinteästi perävaunuun, jota voi vetää normaalilla henkilöautolla. Screen sopii erinomaisesti esimerkiksi urheilu-, kulttuuri- ja musiikkitapahtumiin. Vuokraamme LED-näyttöä Suomen lisäksi myös ulkomaille.

 

Suunnittelu, myynti ja asennus

Olemme mukana LED-projektissa alusta loppuun, suunnitteluvaiheesta asennukseen ja laadunvalvontaan. Kuuntelemme asiakasta, ehdotamme ratkaisuja, kehitämme innovaatioita ja teemme tiivistä yhteistyötä arkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden kanssa. Perinteisten LED-näyttöjen rinnalle ovat nousseet suuret ja modernit, läpinäkyvät LED-ratkaisut sekä interaktiiviset lattiat ja seinät.

Kysy lisää

Moderni läpinäkyvä LED-näyttö

led naytto 1

Maailmalla suosittu läpinäkyvä LED-näyttö tekee tuloaan Suomeen. Kauppakeskuksien ja muiden liikehuoneistojen monen kerroksen mittaisia lasiseiniä ei haluta peittää; LED-teknologian ansiosta lasiseinä voidaan muuntaa valtavaksi läpinäkyväksi näytöksi, joka on kiehtova osa kiinteistön arkkitehtuuria.

Interaktiiviset lattiat ja seinät

Interaktiivisia lattioita ja seiniä käytetään erityisesti kauppakeskuksissa, muissa kaupallisissa tiloissa ja messuilla. Ne ovat innovatiivisia tuotteita, jotka kiinnittävät helposti muun muassa lasten huomion. LED-teknologian ansiosta valo tulee lattioissa alhaalta, on lämmintä ja kiehtovaa.

LED-näyttö ulkokäyttöön ja sisälle

Toimitamme suuria LED-näyttöjä ulkokäyttöön, esimerkiksi rakennusten seinille ja risteysalueille. Asennamme tuotteet aina toimintakuntoon asti.

Myymme ja asennamme kiinteät LED-, LCD- ja kosketusnäytöt myös sisäkäyttöön. Näytöt voidaan asentaa seinälle tai jalustalle.

Mainospinnan vuokraus

Vuokraamme mainospintaa vuokra- ja myyntinäyttöihimme. Kysy lisää!

LED-näytön ominaisuuksia

Lähes tulkoon mikä tahansa muoto onnistuu, vain mielikuvitus on rajana – LED-näyttö voi olla suora, kalteva tai vaikkapa pyöreä.

Tuotteen kestävyys

LED-näyttöihin pätee yksinkertainen totuus: mitä enemmän olet valmis maksamaan, sitä paremman ja kestävämmän näytön saat. Lisäinvestointi saattaa jopa tuplata tuotteen käyttöiän. Yleisesti käyttöikä vaihtelee muutamasta vuodesta yli kymmeneen vuoteen.

Sähkönkulutus

LED-teknologia on ainoa ratkaisu, jolla suuret näyttökokonaisuudet ovat mahdollisia. Ohjeellinen sähkönkulutus on 500-600 w per neliö, tosin reaaliaikainen kulutus riippuu hyvin paljon mainoksesta ja sen väreistä: vaaleat sävyt kuluttavat paljon enemmän energiaa kuin tummat sävyt. Sähkönkulutuksen neliöhinta laskee teknologian kehittyessä.

Toimitusaika

Pienien standardinäyttöjen toimitusaika on minimissään muutamia viikkoja. Suuret yksilölliset interaktiiviset lattiat tai muut erityisratkaisut valmistetaan tilauksien perusteella, niiden toimitusaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta ylöspäin.

Goodlight Oy – laatua ja innovaatioita

 • Olemme LED-mainosteknologian erityisasiantuntija, joka suunnittelee kestävät mainosratkaisut asiakaskohtaisesti, panostaa tuotteiden laatuun sekä innostuu uusista tuotteista ja persoonallisista ratkaisuista.
 • Meille tuotteen laatu ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä. Olemme aloittaneet kuvaruutulaatututkimuksen vuonna 2005, vierailleet kymmenissä tehtaissa ja etsineet luotettavia ja laadukkaita yhteistyökumppaneita. Nykyään laadunvalvontajärjestelmämme on tiukka ja yhteistyö valikoitujen toimittajien kanssa tiivistä.
 • Seuraamme alaa innokkaasti ja otamme selvää mitä maailmalla tapahtuu. Vierailemme kansainvälisissä tapahtumissa ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja uusia käyttöinnovaatioita.
 • Hinta-laatusuhteemme on kunnossa. Löydämme asiakkaan budjettiin parhaiten sopivat ratkaisut. Tarjoamme parasta laatua, kilpailukykyiseen hintaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä >>

Referenssejä

Hesburger

hese

Valomainokset ja saneeraukset
kustannustehokkaasti kiinteään hintaanDelta auto

delta

Kokonaistoimitukset laadukkaasti
kerralla kuntoonSatamaito

Satamaito

Jakeluauto teippaukset
asiakkaan aikataulun mukaanOta yhteyttä


captcha

Goodlight Oy Finland

Pori ja Turku                                    

 

Karjalankatu 20

28130 PORI

 

 

Myynti, Toomas Aus
+ 358 44 987 7756

  

Toimitusjohtaja, Juha Hakkari
+358 44 538 1138

 

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

AA logo 2015 FI

footteri

LED-valomainos - Teippaus - LED Screen - LED Näyttö