Digital Media

 • Vuokranäytöt
 • Kiinteät näytöt
 • Stadionnäytöt
 • Mukautetut näytöt
 • Interaktiiviset näytöt

   

Lisätietoja tuotteista >>> 

   

Valotaulut & opasteet

   • Led-valomainokset
   • Valomainosten saneeraukset
   • Valo-opasteet
   • Opasteet, kyltit ja opastaulut

        

Lisätietoja tuotteista >>>

<<< Piilota lisätiedot

 

Irtokirjainvalomainokset

Valomainos voidaan toteuttaa perinteisesti eteenpäin valaistuna, tyylikkäästi taustavalaistuna tai näiden kahden yhdistelmänä.
Valmistamamme valomainokset ovat rakenteeltaan lujia ja pohjoisen sääolot kestäviä mutta kuitenkin suhteellisen keveitä. Ne voidaan kiinnittää huomaamattomasti jopa uusiin elementtipintoihin.

Käytämme valonlähteinä maailman johtavien valmistajien erityisesti valomainoskäyttöön soveltuvia LEDejä, joiden käyttöikä on pitkä. Ne ovat myös energia- ja ympäristöystävällisiä sekä huoltovapaita.
Valolaatikot

Valolaatikoiden ulkopinta valmistetaan säänkestävästä alumiiniprofiilista, asiakkaan haluamalla värillä pulverimaalattuna.

Etupinta puolestaan on akryylimuovia, jolle voidaan tehdä erilaisia teippauksia.
Nämä yhdessä mahdollistavat persoonallisen ja toiveidesi mukaisen ulkoasun.
Valmistamamme valolaatikot täyttävät EU:n vaatimat heikkovirta- ja emc-direktiivit.
Mainospylonit

Pyloni on mainospylväs, jossa on valaistuja ja valaisemattomia pintoja. Se koostuu peruskehyksestä ja siihen asennetusta etupaneelista (PVC, akryyli, alumiini tms.).  

Pyloni-mainoksia valmistetaan niin yksi- kuin kaksipuolisinakin. Ne voidaan asentaa maahan tai kiinnittää joko seinään tai kattoon. Pyloniin on mahdollista lisätä kello-, lämpötila- ja päivämääränäytöt.
Sisämainokset ja opasteet

Valmistamme korkealuokkaisia ja laadukkaita mainoksia ja opastetauluja myös sisäkayttöön. Useimmiten näissä tuotteissa on valonlähteenä LED.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva mainos / opaste.
Teippaukset

Teemme myös autojen ja näyteikkunoiden teippaukset vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.
Valomainosten saneeraukset LED tekniikkaan

Vanhan valomainoksen kunnostaminen LED tekniikalla säästää sähköä jopa 92%.

LED-tekniikan kestävyys ja laatu tuo myös huomattavia säästöjä huoltokuluissa! 

Näin saadaan vanhasta mainoksesta jälleen uuden veroinen ja erittäin näyttävä kokonaisuus.<<< Piilota lisätiedot

LED Screen on monipuolinen ja persoonallinen mainosratkaisu

LED Screen on dynaaminen, monipuolinen ja nopeasti muokattava mainosratkaisu. LED Screen voi olla interaktiivinen lattia ostoskeskuksessa, vuokrattava mobiilinäyttö festareilla tai perinteinen LED-näyttö autokaupan seinällä. Mahdollisuuksia on monia.

LED Screen vuokraus

Tapahtumanjärjestäjät kuten kulttuuri- ja urheilutapahtumat, messut ja festivaalit vuokraavat LED Screenejä mainos- ja infotauluiksi. Vuokraamme myynti- ja vuokranäyttöihin myös mainostilaa.


Mobiili näyttö on helposti siirrettävä

Tämä 22 neliöinen näyttö on siirrettävä ja sopii ulkokäyttöön. Se on kevyt ja sitä voi kuljettaa normaalilla henkilöautolla. Tuote sopii täydellisesti muun muassa musiikki-, kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Vuokraamme näyttöjä myös ulkomaille.

LED Screen sisäkäyttöön ja ulkokäyttöön

22 neliöinen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu LED Screen kiinnitetään tukevasti tolpparakenteisiin. Screeniä vuokrataan tapahtumiin Suomeen ja ulkomaille. Toimitamme sisätiloihin perinteiset LED-, LCD- ja kosketusnäytöt. Asennus tapahtuu joko jalustalle tai seinälle.

Valikoimastamme löytyvät myös isot LED ulkonäytöt, joita käytetään muun muassa risteysalueilla ja rakennusten seinillä. Tuotteen toimitukseen kuuluu aina myös asennus.

Suunnittelu, myynti ja asennus

Olemme mielellämme mukana persoonallisten mainosratkaisujen suunnittelussa – kuuntelemme asiakkaita, kehitämme ratkaisuja ja innovaatioita sekä työskentelemme tiiviisti arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Modernit ja yksilölliset läpinäkyvät LED-seinät ja interaktiiviset lattiat kasvattavat suosiotaan jatkuvasti.

Läpinäkyvä näyttö

Moderni, läpinäkyvä LED Screen on rantautumassa Suomeen. Tämän uuden teknologian myötä kauppakeskusten suuret lasiset julkisivut muuttuvat valtaviksi läpinäkyviksi Screeneiksi.

Interaktiiviset seinät ja lattiat

Interaktiiviset seinät ja lattiat ovat käytössä muun muassa kauppakeskuksissa ja messuilla. Ne ovat kiehtovia tilaratkaisuja ja lasten huomio kiinnittyy niihin nopeasti. Valoa ei heijasteta lattiaan vaan se tulee alhaalta lattian sisältä, tämä tekee valosta miellyttävää ja lämmintä.

Ominaisuuksia

LED Screenejä on suoria ja kaltevia, jopa pyöreitä. Screenien muodossa vain mielikuvitus on rajana.

Kestävyys

Mitä enemmän LED Screen maksaa, sitä laadukkaampi näyttö on. Hinta vaikuttaa myös Screenin kestävyyteen: lisäinvestointi voi jopa tuplata näytön käyttöiän. Näytön käyttöikä vaihtelee normaalisti muutaman vuoden ja reilun kymmenen vuoden välillä.

Sähkönkulutus

Sähkönkulutus voi karkeasti laskettuna olla noin 500-600 w per neliö. Screenin todellinen kulutus määräytyy mainoksen ja sen värisävyjen mukaan: tummat sävyt vaativat energiaa vaaleita sävyjä huomattavasti vähemmän. Sähkökustannukset laskevat teknologian kehityksen myötä.

Screenien toimitusaika

Toimitamme pienemmät standardinäytöt normaalisti muutamassa viikossa. Erikoisnäytöt kuten suuret läpinäkyvät seinät tai interaktiiviset lattiat valmistetaan tilauskohtaisesti, näiden tuotteiden toimitusaika on minimissään muutama kuukausi.

Goodlight Oy – persoonallisia ja laadukkaita LED Screenejä

 • Goodlight on LED Screen -näyttöjen erityisasiantuntija; suunnittelemme kestävät mainosratkaisut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, panostamme tuotteiden laatuun ja innostumme uusista teknologioista ja yksilöllisistä LED-ratkaisuista.
 • Tuotteen kestävyys ja laatu ovat meille kaikki kaikessa. Kuvaruutulaatututkimuksen aloitimme vuonna 2005, olemme vierailleet lukuisissa tehtaissa luotettavia yhteistyökumppaneita etsien. Yhteistyömme valikoitujen tehtaiden kanssa on tiivistä ja laadunvalvontajärjestelmämme tarkka.
 • Goodlight seuraa alan kehitystä ja kehittää henkilöstön osaamista jatkuvasti. Käymme kansainvälisillä messuilla ja alan tapahtumissa. Tavoitteemme on tarjota asiakkaille parasta laatua ja innovatiivista suunnittelupalvelua.
 • Hinta-laatusuhde on erinomainen. Löydämme kullekin asiakkaalle heidän budjettiinsa ja käyttötarkoitukseensa sopivat LED-ratkaisut.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä >>

Referenssejä

Hesburger

hese

Valomainokset ja saneeraukset
kustannustehokkaasti kiinteään hintaanDelta auto

delta

Kokonaistoimitukset laadukkaasti
kerralla kuntoonSatamaito

Satamaito

Jakeluauto teippaukset
asiakkaan aikataulun mukaanOta yhteyttä


captcha

Goodlight Oy Finland

Pori ja Turku                                    

 

Karjalankatu 20

28130 PORI

 

 

Myynti, Toomas Aus
+ 358 44 987 7756

  

Toimitusjohtaja, Juha Hakkari
+358 44 538 1138

 

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

AA logo 2015 FI

footteri

LED-valomainos - Teippaus - LED Screen - LED Näyttö